Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaghet i rampljus

Det händer
Att jag dukar under
För känslan av att vara otillräcklig
Att vara den som inte duger
Den som ingen vill ha

Rädd för att bli ensam


Det händer
Att mitt i mina plågsamma nedvärderingar
Kommer ångesten och tar strypgrepp
På den lilla stolthet som finns kvar
Tills hjärtat skrumpnar ihop

Rädd för att bli ensam


Det händer
Att jag förbannar min feghet
Hånar mina känslor
Avskyr att behöva ha
med mig själv att göra


Dränker mina tårar med Thåström och för mycket vin
Och längtar till den dag
Jag slutar vara rädd
För att bli ensam




Fri vers av svartvitsjal
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-27 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal