Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sluta fly från sig själv

Ett hjärtlöst vintertäcke
Ett skrikande vårrus
Ett kvalmigt sommarmörker
Ett hånskrattande höstdån

En ensam kamp
Mot mig själv
Utan flyktväg
Tvingas

Se
Acceptera
Trösta
Växa


Ett år
För mig själv




Fri vers av svartvitsjal
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-14 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal