Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla du

Vaggad i ett varmt duntäcke av böljande vågor
Röster fyllda med kärlek anas dovt från en annan värld
Djupt omsluten i omedvetenhetens trygga famn
Själv fast inte ensam
Dubbla hjärtslag i samma kropp

Så märkligt att
Någon så nära
Aldrig mött ens ögon
Vem är
Lilla du

I kylig novemberdimma
Kommer äntligen
Dina hjärtslag Brutalt
Möta den kalla verkligheten
Men jag lovar att Alltid
Hålla din hand i min

Älskade
Lilla du




Fri vers av svartvitsjal
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal