Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min svenska brister litegrann, men det här är endast en liten tanke.


Énigme

Tu me posais
une question
et
celle-là
fut une énigme

J'y essaie d'interpréter
ton énigme
à ma manière
pour que je puisse te comprendre...
--------------------------------------
Du ställde mig
en fråga
och
den där
var ett enigma

Här försöker jag tolka
ditt enigma
i mitt manér
för att jag ska förstå dig...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-13 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm