Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storleken har ingen betydelse?!

Den är liten, den är stor
Den är mycket större än vad du tror
I alla fall i ett erotiskt möte där kärleken bor för där är du och jag
skrattandes och bara mår bra
och när du då får se min stora ståndaktiga soldat så är det du som bara håller på att glor
och kan inte hålla dig för skratt
Och då svarar jag
Vadå har du inte sett en riktig kuk förut, säger jag lite generat
Och om du inte har fått göra det förut, så får du göra det nu
Hoppas att du nu bara ska tycka om det som du ser
för där står jag och bara ler

Den är liten, den är stor
Men enligt många tjejer så är det inte storleken som har någon betydelse utan mer hur man använder den?!
Kan det vara så killar?
Undrar om inte tjejerna bara skojar med oss, för vad ska vi tro?
=)

Ken Cassel
13/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-13 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel