Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna gång ska jag , med över 120 km per timme, forsa fram på ordens autostrada..., föreställ er en så´n där nattlig "biltävling" som ungdomar brukar arrangera (ej laglig ,förståss)


Ordens Motorväg !

I jetfart
med omtumlande furiositet
ohejdbar frenesi
oomtvistad kontinuitet
lägga in högsta växeln
köra om samtliga framförvarande
och lägga mig i täten !

Väl där ska jag försvara min position
med total auktoritet
med oemotståndlig styrka
med urkraftens obesegrade suveränitet
och ,aldrig, resignera !

Nu kommer mina antagonister !
De försöker, med alla medel,
tränga mig av vägen !
Fula trick, våldsamma krängningar
hotande svängar, skrikande däck !

Men ingenting hjälper !
Jag behåller min position !
med verbalt superb säkerhet
med en obeveklighet !
med en vilja av stål !
med en tveklöshet att
aldrig kapitulera !
jag ÄR Suverän !
INGEN rubbar mej !

Jag VINNER "ordens Race"
belöningen är, blott, mitt eget gottfinnande
men det är ju så bra som något annat............

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska