Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta in nuet


Var i livet finns jag nu


Var i livet finns jag nu
är det där alla blommorna slagit ut
och mjuka vindar smeker mitt hår

Eller är det strax innan helvetet bryter loss
och havet får båten att kapsejsa
Jag vet inte

Men jag vet att nu, bara nu
mår jag så bra
varje dag jag ser en humla lyfta från blomman




Fri vers av yta
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-13 21:42



Bookmark and Share


  aol
underbart vännen, fint skaldat
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta