Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas jag hittar honom


Tidlös längtan


Dun lätta moln seglar mjukt på himlavalvet
i gräset springer jag för att finna dig
där du gömt dig bland träden

Jag ser dig och springer rakt in i famnen
på den jag älskar så djupt
vad vore livet utan dig

torftigt och mycket ensamt
vi fann varandra bortom bäcken
bortom orden

vi lever här och nu
i en tidlös längtan
av bara ännu mera närhet




Fri vers av yta
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-13 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta