Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsboken

När medvetandet är långt borta
som ett sovande flimmer framför TV-apparaten
medan vi faller förbi våning tio
och lugnt konstaterar att det är nio våningar kvar
lurar oss själva att tro att döden är långt borta
blir vår egen bedragare
som att gå i en skog av möjligheter
men komma hem tomhänt




Fri vers av Akke
Läst 189 gånger
Publicerad 2010-07-13 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke