Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inifrån syns inga murar

Din själ omges av murar
Obestigliga
Beströdda med vassa skärvor
Portens nyckel, sedan länge sönderrostad
Smulas sönder i ett lås som gjorts otillgängligt
Du verkar ointaglig
Tills vidöppna dörrar visar vägen in
I dina ögon finns inga murar
Inga vassa skärvor
Ingen trasig nyckel
Ögon som mörka brunnar
Slukar allt som kommer nära
Jag kom nära
Jag slukades
Din själ låg öppen
Välkomnade min sökande själ
Inifrån syns inga murar




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan