Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan skuggorna skingras...innan verkligheten verkligen verkställer ännu en dag utan ......


solens frånvaro

solens frånvaro
påminner om dina
kyssar
de som aldrig
blev fullbordade

de som lockade
eggade hetsade
värmde ända in
i det innersta rummet
trots att de inte
existerade

men de var på väg
åt mitt håll
du också
kunde känna
din andedräkt
fräsch och ren
och din tungspets
som försiktigt
smakade av
och hur vi inte
längre kunde styra

hur vi behövde
varandras kroppar
munnar tungor
själar
den föreningen
var det ultimata

och efteråt
grät vi
för att det var
så vackert

du var inte längre
rädd för mina tårar
och jag fick
känna dina
från din kind
mot min....





Fri vers av firefire
Läst 254 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-14 12:55



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Tror att det här är det vackraste som jag läst av dig. Riktigt, riktigt bra.

"solens frånvaro
påminner om dina
kyssar
de som aldrig
blev fullbordade"

Så jävla bra.


Men jag tycker att du kan skippa sista stycket.

Gillar. Mycket.
2010-07-15

  Drömkram
Detta är bland det vackraste jag läst om åtråfylld längtan, opuppfylld passionerad kärlek. Otroligt vackra ord skrivna på ett sätt att man får en jag-känsla som berör extra starkt. Tack fina bokmärke ! Kram
2010-07-14

  Suzy med punkterna
Mycket väl beskrivet om längtan...som bara fortsätter
2010-07-14

  Max Poisé VIP
Mumma även vid solens närvaro!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire