Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara.....


Princessan fyller faktiskt år, imorgon.....(inte idag)



alla tror att princessan fyller år idag,

men se de har fel


jag fyller faktiskt imorgon,

så det så...








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-14 16:35



Bookmark and Share


  firefire
åh ..ursäkta förseningen och grattis i efterskott! kram!hoppas du hade en bra dag!
2010-07-16

  Tini Tut
Grattis i förskott önskar Tini tut
2010-07-14

  L Patrik W Johansson VIP
Ja då var översättningen en dag prematur då, men så är det med oss brådmogna

=D

Happy Prinsesstårta

Be well,
LPWJ
2010-07-14

  Suzy med punkterna
Då ber jag att få stämma upp i ett fyrfaldigt leve för Princessan i förskott, hurra hurra hurra hurra.
Grattiskramar!
2010-07-14

  © anakreon VIP
Hardenäran!
Calle
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP