Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mister ensam

Ensam
Jag är Mister ensam
Jag har inte någon för mig själv
Ensam som jag är
Så nu undrar jag vart hon är, hon som jag håller så kär
Vart är du någonstans?
Kan du inte bara komma in i mitt liv och bara ge mig
en liten chans
en liten chans för en liten kärleksfull romans
För det är vad jag behöver eftersom jag hela tiden känner hur mitt hjärta bara håller på att blöda

Vaknade upp mitt i natten då jag höll på att få fnatt för bredvid mig så låg inte min älskade skatt
henne som jag precis hade drömt om
Så jävla skit också!
Och titta där, för där så springer det tydligen visst
en svart katt över vägen
Min vanliga otur….

Ensam
Jag är Mister ensam
Så jag har inte någon som jag kan ty mig till
Inte någon att få krama om
Ingen att pussa på
Inte någon som jag kan sjunga en kärlekssång med
Nä, det går visst inte eftersom jag hela tiden är alldeles ensam
och bara lämnad ifred….

Ken Cassel
14/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-14 17:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit, så känner jag mig
också många gånger, även om jag
just nu valt att vara ensam, rädd och
kanske lite feg också, svårt att kunna
lita på någon.
2010-07-15

  aol
bra skriftat blev berörd så ensamt ensamheten kan vara
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel