Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallstudie

Inatt är brädväggar och barmark
och nycklars nötta järn mot huden
och myggorna som älskar
i vattnets leriga sälta
inatt är nässlornas syrliga dofter
och björnlokor som svider

inatt är skolgårdsgrus mot bara fötter
brandstegar och tjärpappstak
små stickor i klättrande fingrar
inatt är stadsmåsarnas barnskrik
ett sista styng av ensamhet
och sommarljum asfalt mot kropp




Fri vers av Grävling
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-14 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling