Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla mamma

 

så liten
så skör
ja nästan genomskinlig

jag tar din hand
talar mjukt
försöker få ut dig

din hand
nästan blå

något vänder sig om

men jag talar mjukt
försöker få ut dig
försöker få dig

att känna den smekande
att höra de kvittrande

och att lukta jasmin

så liten
så skör
bara nästan här

 


 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-14 21:36



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Mjukt, vackert, skört. Viljan till kommunikation går att röra vid. Tack för denna.
2010-07-21

  noname_realmind
Berörd...
2010-07-18

  Catharina Edin VIP
Så otroligt rart skrivet - bara nästan här -
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP