Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång


En sång
För de olyckliga
Som inte träffats
En gång
Än men sen
De lyckliga
I en övervrång
Värld


Än sen
Jo sen
kommer dom att
och ta igen allt
utan resultat
Men framförallt
Är det störstavallt
Som gäller
Till kärlek vi omställer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-07-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO