Jag säger bara 7-1!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag säger bara 7-1!


Yes!

helt plötsligt
a
lldeles oväntat
inträffade det omöjliga


en glädjeseger
en ljuspunkt
vid en nattsvart horisont




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-11-17 23:24



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Jag uppskattar en text som denna en becksvart torsdagnatt! Tack!
2005-11-17

  ia VIP
:)
det strålar lycka!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh