Ord skrivna en sömnlös natt, där tankar och saknaden slog mig på käften..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord skrivna en sömnlös natt, där tankar och saknaden slog mig på käften..




En Sällsyn Raritet

 

 

 

 

du ler varje dag
och gömmer dig bakom masken
där du låtsas att allt är bra
men det är så svårt att spela med i ditt spel
och vara glad för sommarvärme och solsken
när jag vet att något är fel
att du gråter dig till sömns efter att mörkret brytit in

för en tid tillbaka sedan
så kändes det som att allt gick framåt
vi kunde prata om vad som helst
det kändes som att du lät mig komma nära
närmare än någonsin förut

jag fick ett beiget paket med posten
några geléhjärtan och ett kort
där du skrev ditt hjärtas ord till mig
det är det finaste jag någonsin fått

jag läser det varje natt
innan jag somnar

våra telefonsamtal
var alltid dagens höjdpunkt
för att höra din röst är det bästa jag vet
men nu är de stunderna som skedde så ofta förut
en sällsynt raritet

det känns som att jag svikit dig
genom att inte räcka till
för jag sträcker ut min hand
men du drar dig undan

du stänger in dig själv
och stänger mig ute
jag frågar om allt
men du säger ingenting

jag vet snart inte vad jag ska ta mig till

jag tänker på dig ofta
och ibland blir saknaden så stor
att det gör ont
och ögonen fylls med tårar

du gör mig verkligen lycklig
för i min värld
är du det bästa som finns
det finns ingen underbarare
ingen vackrare
än du

och även om jag inte kan
om jag inte räcker till
så tänker jag ändå göra allt
för att göra dig lycklig

så förlåt mig
om jag svikit dig
men jag lovar att om du ger mig chansen
så ska jag ge dig hela världen

för världen är ingenting


utan dig


 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-15 06:14



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Naket, ärligt, uppoffrande och känslostarkt ! En modig dikt som går rakt in i hjärtat ! Bokmärker !
2010-07-16

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Åh...en så vacker kärleksdikt...men sorglig
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP