Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda kan ge guld!

Det behövs så lite för att göra en
annan människa glad...

För det behövs inte många ord och
ibland räcker ett enda och tvås lycka är gjord!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 07:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
men ibland är möjlig vänskap, kärlek eller vänskaps kärlek som att försöka hålla fast en lätt smitande tvål i duschen, orden kan helt visst bli till en medalj men alla medaljer har en möjlig baksida och det är den man blir tilltvålad med om än framsidan talar ljuvt till
2010-07-15

  En strimma av guld
Du är en av de som på detta sätt visar din vänskap. Bra skrivet.
2010-07-15

    tramp
så sant som det är sagt
för att dela glädje behövs ingen makt
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt