Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om storstäder...


Je m'échappe...

Une mélancolie
que j'en ai marre d'y être

Parmi des millions personnes
et si seule à la fois

Une ville de cette taille
qui rend les gens seuls
mêmes s'ils sont entourés
par des millions gens...

Je m'échappe
à cette solitude
qu'on peut ainsi vivre
dans les grandes villes...
---------------------------
En melankoli
som jag har nog av att vara här

Bland miljoner personer
och sà ensam samtidigt

En stad av denna storlek
som gör människor ensamma
även fast de äro omgivna
genom dessa miljoner människor...

Jag tar mig bort
denna ensamhet
som man kan uppleva
i de stora städerna...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-15 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm