Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta slår för dig, ditt för någon annan

Det är när jag ser dig

marken gungar till

pulsen bränner inuti mig

tiden står still

 

Tänk om jag fick beröra

så som jag gjorde då

att få förföra

en dröm som ej går att nå

 

Så längesen som du försvann

ännu är det dig som jag saknar

mina drömmar i din hand

sorgen kommer när jag vaknar

 

På ytan är jag så stark

säger att du inte betyder nånting

att mina fötter är på stadig mark

men du är allt som har en mening

 

Och jag fantiserar om oss två ibland

inget annat blir som då

när jag fick hålla din hand

men du är den jag aldrig kommer få




Bunden vers (Rim) av Lindsy
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 14:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
rakt och ärligt skrivet
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy