Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tåget stannade i Fjällåsen kunde jag bara tänka på den kärlek jag känner och det gjorde mig så glad


det måste vara 15 år sedan sist, eller kanske till och med 17

det var så skönt att ses
att se att allt är ok
det var skönt att se
att du också blev glad
du ville som inte släppa mig
så vi stod länge i snålblåsten
och pratade om åren som gått
det var härligt att känna
att du gjorde mig glad
och skönt att känna
...att jag har det så bra



jag är inte död
än

jag har ett hål
men det kan fyllas
med kärlek
igen




Fri vers av Gunsan
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-15 16:41



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Glad och hoppfull
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan