Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladet av flod blir grått som stål...

* * *
Bladet av flod blir grått som stål.
Dimman täckte trakter med en våt bomull.
Jag är ledsen utan dig, min sorg.
Anse inte mina bekännelser som ett skryt.

Prasslet av stenar tisslar om något.
Kvällssvalka överhöljer mitt ansikte.
Kom fram till mig åtminstone någons skugga,
Rör vid mig med smulan av lövfällning...

Ett gräs rysa och kura ihop sig i en daggig fukt.
Månen har uppstått, som ett rökfärgat öga.
Vet, att minnet av dig är fortfarande levande,
Men är det väldigt ensam utan dig...

Den sinnliga svärmen av mina drömmar
Surrar hittils med en honungsbörda över dig...




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-15 18:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den här tyckte jag om att läsa för den rymmer mycket känslor.
Avskalat vackert.
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov