Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill Gud säga till mig...



Vad vill Gud säga till mig,

när solens gyllene spindel

snurrar över mitt huvud

och kastar nystanet av vägar

under mina fötter?


Jag vill gräsets gröna ull karda.




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-23 21:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läs Nya Testamentet. Där har du svaret.
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov