Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever och är arg på första rynkor...

* * *
Du lever och är arg på första rynkor,
Jag bor också i strid med dem.
Och höga toppar av våra själar
År efter år förlorar sina blåhet.

Godhet av lyckliga dagar är kortlivad,
Och glädjes motiv går sönder ofta.
Rörelse av ord upphörde mellan oss
Och avstod sin plats till ett tyst lidande...




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 249 gånger
Publicerad 2014-09-30 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov