Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ouppfylld dröm dödade mig...



En ouppfylld dröm dödade mig

med sin charm,

när jag för första gången såg dig.




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-23 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov