Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krig kom och, som en tsunami...

* * *
Ett krig kom och, som en tsunami,
På livets hav hänsynslöst utspred oss.
Årsdiken ligger nu mellan oss,
Och de verkar som om ibland,
Att jag är en soldat, alltid redo att slåss,
Och du är en duva med en sårad vinge...
Och vrider sig förflutnas minne,
Som ett bombarderat spår, i våra funderingar...




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-30 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov