Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittade på dig...



Jag tittade på dig

och gnistor flammade upp i dina ögon.

Det förefaller mig att kärlek är

en blixtenssläkting




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov