Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig tillbaka

Älskade dig
Älskar dig
Kan inte tänka mig någon annan
Vi två tillsammans
Så, så fort jag får syn på dig så måste jag genast torka bort svetten
ifrån pannan
för du gör mig alltid så varm
för du gör mig alltid så het
Men så är du också min favoritkvinna på min planet
En som alltid får min jord att snurra igenom universum……

Jag vill ha dig tillbaka……

Ken Cassel
15/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 19:56



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Ta henne tillbaka, Ken! Bara kämpa på:)
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel