Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina barn kommer alltid först..


mitt allt

sommar och semester
tårar rinner nerför
varm kind
det är jobbigt
när ens barn blir stora
växer upp

stolta och vackra
många vänner och
första kärleken...

stolt modershjärta
som ändå kan önska
tillbaka småbarnsåren
ibland
även om det inte alltid
var en dans på rosor

nu lär de sig att stå på
egna ben

dottern min
du fina
ibland har vi svårt att
kommunicera
men innerst inne förstår
vi varandra
och jag tror att jag inte
har misslyckats helt

du står alltid upp
för den du är och
låter ingen köra
över dig
många beundrar dig
och det är väl inte
så konstigt
du är lång och ståtlig
fin trevlig rolig och glad

ibland önskar jag bara
att du var liten igen
och nära mitt modershjärta

vet att det är en del
i din frigörelse
från mig
ibland känns det som
det går för fort
men jag tänker inte
hindra dig
jag vill ju att du ska
bli trygg och självständig

din bror
är fortfarande hemma mer
tycker om att kramas ibland
och bara vara i närheten
klok och lugn ,fin och snäll

ni är mitt allt
och jag kan inte med
ord beskriva hur mycket
jag älskar er

jag hoppas bara att
ni alltid ska fortsätta
komma till mig
med era sorger och
glädjeämnen

har redan börjat
fantisera om den dag
som jag blir mormor
eller farmor
även om det säkert
dröjer många år än

men viktigast av allt
är att ni får bli och
förbli lyckliga

ni är mitt allt!




Fri vers av firefire
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-16 15:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Barnen har alltid sin givna plats i hjärtat, oavsett
2010-07-19

  Anna*
Kärleksfull och modersöm dikt till de små som växer och blir stora.
2010-07-17

  Nina Nightwish VIP
Jättefint! En text som känns i mitt modershjärta!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire