Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre styrka



Släpp taget

slit tvivlet ur tvekan
och dala

Öppna upp
inbundna armar

och bli fri
från rädsla

Låt missmod
träffa modet

och förgås

Begrav sorgen
i ett minne blott

och känn styrkan
som växer
ur dess avgång

Lyft blicken
högre än du vågar

Jag väntar där

Jag väntar dig
min vän







Fri vers av Baystream
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men usch vad bra du är. =)

Kram!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream