Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En , lite skämtsam, "handledning" i umgängets värld, skriven av en, som numera, nästan aldrig , umgås i några mer avancerade sociala sammanhang... Ska tas med en gigantisk nypa salt....


Direktiv för vilsna....

Entrén

Bör göras sofistikerat. Bär gärna en blodig handduk virad runt huvudet , men klaga inte, utan se lycklig och nöjd ut. Om någon undrar så vifta avvärjande...
En annan häftig entré kan vara att man har en KSP (Kalashnikov, kulsprutepistol) , nonchalant hängande från axeln , naturligtvis skarpladdad ! Det väcker respekt !
En Ché Guevara cape är då, naturligtvis en lämplig accessoar i dessa sammanhang.
En någöt blodfläckad äkta sabel i medföljande slida med kompletterande beduinutstyrsel är, också respektingivande .


Umgänget

Naturligtvis måste du nu leva upp till den image du har skapat kring din person , har du "Ché-stuket" är det tillämpligt med "röda klyschor" typ: "Krossa kapitalet !" ; "Skjut USA- lakejerna så hjärnsubstansen sprids över hela Miami !" etc etc ...
Likadant med "arab-utstyrseln" : "Mötte Bin Laden i förra veckan, han bjöd mig på Cointrau och var mycket verserad !" ; " Nej, nej, Saddam är INTE död, han bor i ett slott i Bahrein, var där förra veckan, han laddar batterierna för en ny statskupp i Irak !" De kvinnliga partydeltagarna flockas, vid det här laget, omkring dig och , är du "arab" så kan några "tusen och en natt- historier" (gärna av intim karaktär) vara givna succéer ! Är du en "Ché-kopia" så vill det till att du kollat upp Ché´s kärleksliv ,annars får du fantisera fritt, ta gärna i, i överkant, använd dock inte alltför grovt språk, snarare lite "finare" intima termer , så rinner snart "snålvattnet" (speciellt i de "nedre regionerna") på flertalet kvinnliga partajdeltagare......



Hemgång

Vid det här laget har du, minst två ,tre mycket "villiga" unga damer, ta gärna med dej alla tre hem (om du "pallar trycket" )......



Hemma

Vad som händer där är en väl bibevarad hemlighet mellan de tre undersköna damerna och mej , mina läppar är, i alla fall ,förseglade.....


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-07-16 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska