Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon ondgör sig här över en del som får många bokmärken...


Man skriver ju inte här för att bli någon "celebritet", precis...

Om man ,konstant, retar sig på andras prestationer här så går det ju bra att byta till en annan sajt ! Jag tror att de flesta som skriver här gör det för att de tycker att det är kul att skriva, de har något att säga och vill ha ut det ! Och "copycats", ja, det får vi leva med, jag kan inte förstå HUR dessa kan finna nöje i att bara översätta vad andra skrivit . (I och för sig är det en prestation om det är en översättning från, t ex engelskan, att kunna transferera det till svenska på ett bra sätt, det kräver mycket bra språkegenskaper och ska inte förringas) .
Så låt oss "glada amatörer" trivas här och sluta att FÖRGIFTA vår tillvaro !

--




Prosa av Mats Henricson
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-16 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med!
2010-07-28

  aol
sant bra skriftat vännen,
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska