Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En het vägg slår emot en när man kommer ut


Jobbar i lokal med ”kylning”
En het vägg slår emot en när man kommer ut
Igår käkade vi kinesplock
Idag, renskav med mos och kantarellsås

Vi knallar runt på lunchen och bara
Bestämmer impulsivt vad vi ska käka
Vi har kul när vi jobbar
Skämtar skrattar och jobbar på

Jag har inte ont nånstans
Sen man fyllt 30 så har man nästan alltid
Haft lite ont
Nånstans
Men inte just nu

Bilen gick igenom besiktningen
Utan anmärkning
Livet just nu, idag
Är bara njutning
Ja lite för hett är de men ok
De finns duschar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2010-07-17 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO