Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timotej


Timotej
Är här
Vi älskar dej
Förlåt er

Hela manliga släktet reser sej
För dej
För er
Ja en del av det manliga släktet i alla fall
Alla blir nåt slags egen korvgubbe
Tråkiga låtar ba…
”vaddå sjunger dom med”

Kom kom kom kom
Timotej….vi njuter av stjälkarna
Och det kota, nej förlåt
Korta, tygdelar som ni har…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-07-17 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO