Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs; Ej en littterär översättning !


Le voyage d'amour ou pas ?

Un voyage
qui commença
par un baiser
dans les rues de Paris

Un voyage d'amour

Donc
je sus qu'il me regarda
là où la fête se passa
dans le bâtiment parisien

Un regard d'un homme

Puis
on s'alla aux bois de Paris
pour les pique-niques
où on fit l'amour

Un amour si vivant

Plus tard
la vie amoureuse devint
une habitude sans passion
donc la flamme y est

Le voyage d'amour ou pas ?
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
En resa
som började
genom en kyss
pà de parisiska gatorna

En resa av kärlek

Dock
visste jag att han betraktade mig
där festen var dà
i denna parisiska byggnad

En blick av en man

Sedan
man tog sig till skogarna av Paris
för pick-nickarna
där man älskade

En kärlek sà levande

Senare
kärlekslivet blev
en vana utan passion
men flamman finns där

Resan av kärlek eller ej ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm