Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Des pensées / tankarna


J'y reste auprès de toi

J'ai envie
de t'aimer
de partager ma vie avec toi
de déclarer mon amour pour toi

Je sais que
l'amour n'est qu'un jeu dur à jouer
un jeu passionné qu'on y joue

J'aurais dû
venir de t'en rencontrer avant
tu me fais trembler par ta présence

Mais est-il de la colère ou de la joie ?

Bien joué,
car j'en suis inquiète
Mais pourtant,
j'y reste auprès de toi...
-----------------------------------------------
Jag har lust
att älska dig
att dela mitt liv med dig
att deklarera min kärlek för dig

Jag vet att
kärleken är inget annat än ett svàrt spel att spela
ett passionerat spel som man spelar

Jag skulle ha varit tvungen
komma och träffa dig innan
du fàr mig att skaka genom din närvaro

Men är det av ilskan eller glädjen ?

Bra spelat,
ty jag är orolig inför det
Men ändà,
jag stannar här nära dig...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 23:25



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Beau poème!
Ja, kärleksspelet är tufft men ack, så ljuvt när det fungerar... ;-)
Det finns ju också som tärningsspel för älskande och heter just så. Mitt står och samlar damm nu nånstans...
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm