Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdag, som en blodtörstig bläckfisk...

* * *
Höstdag, som en blodtörstig bläckfisk,
Hakade sig fast i en björkhage.
Moln tar med sig den snåla solen
Som en helig börda någonstans.

Jag står ensamt bland björkarna.
Min stämning är konstig för dem.
Men vet de att jag har sårats av en kil
Som tranor stack in i mitt hjärta.

En biktplats av en överjordisk sorg
Samlar budskap om vårt avsked.
På grund av att du inte är med mig
En bevingad lövfällning blev galen.

Det verkar att på alla jordens utrymme
Överlevde bara det här prasslet...




Fri vers av Ilman Yusupov
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 02:57



Bookmark and Share


  Anna*
Ett avsked som är så svårt att det skapar höst inom. Målande. Ser riktigt bläckfisken :-)
2010-07-21

  Elaine.S VIP
Du har ett språk som är intensivt, som får dina ord att verkligen vibrera av känslor och betydelse. Precis sådär kan en höstdag kännas, som om den tar över all glädje och allt liv med sin tyngd och saknad. Som sagt, du förmedlar ditt budskap med intensitet och jag blir berörd.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ilman Yusupov
Ilman Yusupov