Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ska va gött att ha sex, annars kan de fasen vara....

Sex är och ska vara skönt, allt annat kommer i andra hand, inte oviktigt alltid men, i andra hand... sen kan man säga och kalla det vad man vill, risken är att man snackar sönder nåt vackert bara.
Att ha sex utan kärlek, är riskfyllt
För kärleken
Men kanske inte så dumt
Alla gånger

Jag menar, hur många äktenskap är inte så
Kärleken har förtvinat och sexet
Är antingen ett kitt
Eller en än värre spricka
I värsta fall, helt likgiltigt
Som en tallrik flingor på morgonen

Flingor och gröt behöver inte vara njutning
Det är nåt man måste ha
Men sex, måste ändå vara njutning
Mer än för en
För att de ska vara acceptabelt
Där ligger ribban….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO