Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktar kring denna omtvistade företeelse, ännu en gång....


"HIMMELEN !"

HIMMELEN !
En osynlig frälsande sfär !

HIMMELEN !
Naturligtvis vill man bo där !

HIMMELEN !
Så rent, vitt och kärleksfyllt !
för många av oss det ALLT betytt !
Det är dit vi strävar
för att få "nobben", vi bävar
Respekten är stor för S:te Pär
Vår tillit till honom vi,alltid, bär

HIMMELEN !
Vår tid på jorden en väntan är
däruppe vi oss alla, i vitt oss klär
men vi måste förtjäna det
annars vi,aldrig, förlänas det
Vara god, tro på Herren och leva
i kärlek
Ha tro, kunna bära den och tåla
all smälek

HIMMELEN !
Målet för vår resa
om den misslyckas, det vore en nesa.....

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska