Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"light railway"-aforism från 20-05-2010 (??????????)


Tro inte


Tro inte på dem

som säger att det är över

bara för att det är slut.




Övriga genrer (Aforism) av näver de anima
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima