Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakum

 

 

som i ett
kosmos

svävar

 

 

orden

 

 

 

 

som inte fick plats
i
min mun




Fri vers av Blodros
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 23:37



Bookmark and Share


  greajt
men, fem stjärnor eller?
2010-08-24

  pixter
formen förmedlar hela känslan, snyggt!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros