Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör, som djuren!

Vilka djur jag beundrar mest?
Jo, det är vildgässen, som kommer
flygande varje morgon i sin v-formation
och drar i full fart bort mot väst!

Alla är med och alla behövs!

När den fågel, som är i täten tröttnar, flyger den
åt sidan en annan fågel bakom i ledet flyger upp
tar ledningen, till synes en helt enkel och given kupp!

Tänk om vi människor kunde göra så!
Lekande, roligt och lätt blev livet då!







Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-19 09:14



Bookmark and Share


  Pot Pourri
ja en perfekt visning av s.k. gruppens interna engerisparande balansering där alla hjälper varandra. fin metafor här, och jag bara ler stort när jag läser. vackert formulerat med stark känsla. inflikar: som totem perfekt att ta till sig. gåsen blir här i flock som Antelope är i sig själv. Stamina. för långdistans, med intern balansering.
fåglar är ju nåt särskilt också, vad vi avundras vingarna och här triggas nog flockkänslan japp :) tack för den E. nu kan jag "flyga i natt igen" :)
2010-07-19

  Nina Ahlzén
Ja vi gör som djuren och dödar den som är svag!
2010-07-19

  Eaglemountains VIP
Vackert och tänkvärt skrivet ...

Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2010-07-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
L*O*D*J*U*R*E*T
tack! Javisst låt oss
flyga till en: *-na!
*****************
2010-07-19

  lodjuret/seglare VIP
Säg bara en adress så kommer vi tillrande likt pärlorna till ett pärlhalsband, likt bäckarna bildar vi en å bara för att sedan förlora oss i ett hav av människor
fint snickrad text om naturligt urval
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt