Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zen



ett precist verktyg

ett fokus i natten


autopiloten funderar

stilla mediterar


när saker stilla står

för ögat

det händer,


zen








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-19 11:59



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ja man kan få zendrag av att övermeditera

vackert

Be well,
LPWJ
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP