Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är helt crazy, min thailady!

Helt galen i att fiska
Så om hon fick chansen skulle hon gärna stå där på bryggan dagarna i ända hela sommaren lång
och bara meta
Och sen när hösten kommer så är det bara svamp som gäller då hon alltid kräver att jag ska följa med
Ja, jag
Ja, jag som inte ens tycker om svamp
Men följer jag inte med så står hon där sur och grinig med sin piska
och tvingar mig att följa med
Hon säger att det kanske finns vilda djur eller vilda människor därute i skogen som kanske inte vill lämna henne ifred
Och när hon lägger fram det på det där sättet så har jag ju inget annat val än att bara le
och hänga med
Vill ju inte att det ska hända henne någonting
Så inget annat att göra när hon då inte har någon tjejthaikompis som kan följa med henne
Och det roliga ändå är ju att jag nu också har blivit riktigt duktig på att hitta kantareller och trattkantareller i bergsmossan
och så vidare
Och jag som inte ens äter det….

Ja, så hon är helt crazy, min thailady!
Helt galen i att fiska och plocka svamp
Och det blir nästan lite för mycket av det båda ibland tycker jag för det tycks ha blivit lite som en drog för henne
Stigit henne åt huvudet
Men en bra och sund drog i och med för sig
Så vad kan jag säga?
Så vad kan jag göra annat än att bara le åt det hela
Hon är ju trots allt min fru
Älskar henne, hatar henne
Ying och Yang
På gott och ont
Så är det att vara gift många gånger....

Ken Cassel
19/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 16:49



Bookmark and Share


  aol
tack för att du delar med dig, en bra fin tilltalande skrift
2010-07-19

  anits VIP
Fina rader
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel