Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hopp när allt känts mörkt


Levande igen

Står med friska andetag
med armarna upp i rofylldhet
och tittar ut mot horisonten
med en glad värme inombords
solen bländar ögonen men jag kan se ändå
se ett liv framför mig med hopp och glädje
ingen tyngande känsla av hopplöshet längre
Jag vänder mig om och går dit jag ska hän
till framtiden där jag gör det jag vill göra
och jag känner mig fri
inte längre några rep och bojor som håller mig nere
och tvingar mig till att vara en människa utan mening
Fri från förtryck
Jag är levande igen




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 17:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Fri från förtryck....underbart !!
2010-08-08

  Algotezza VIP
En positiv energiinjektion! Tack!
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Azaleth