Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O & O




Det är en känsla vi får

Trummor mot rymden,

över svartvitt tak

under varmfuktigt täcke

Den ligger kvar

Orörlig och ohörd



Titta bort,

jag väntar på hennes bilder

Flyttar hem i mig själv,

i rummen ni stänger

Knullat bort romantiken

Oberörd och outhärdlig



Vi spelar ut varann

Springer utan hjärtslagen,

hängiven sträckan som orsak

Vägen till ett dåd i det tysta

Jag har lärt mig oss

Otuktade och oövervinnerliga



Flyttar in till din säng

Det här är det avsnittet,

det som du rodnar inför

och ber mig att aldrig skriva

Antyder du en andning

Oemotståndlig och ohörbar



Bara ett piano som klinkar

Inget att hänga upp sig på,

ändå gråter du i avsked

Vintern är här och kommer ihåg

Den tunna vita duken döljer döden

Onåbar och oproffesionell



En stig går bakåt i tid

Jagar mig genom nätter,

ridandes på ångestvågor och kaffe

Alla nätter där jag hemligen varit

Natten rör sig dit jag vill

Oupplyst och outtröttlig








Fri vers (Fri form) av theperna
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-08 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna