Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarpalatset, 28-01-2010


i två (10-ordare)

Inträder i två portar -
blir de ett eller jag många?




Övriga genrer (Aforism) av näver de anima
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-19 20:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Bra fråga! Sätter världsbilden på prov.

Och vad sker ifall du går in genom ena och ut genom andra samtidigt??
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima