Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paus...




tackar för en fin och..

 

... lärorik tid här på sajten och önskar alla stor skrivlust och goda dagar framöver!

Mina vägar går också andra vägar, från nu. Andra banor.

Medlemsskapet får stå kvar så länge iom dagar kvar, men gör uppehåll i skrivat. Läser väl lite ibland kan tro. Det är bara skrivstopp det gäller.

 

Pottan är tömd och rengjord, och fylld med Styvmorsviol och tim & tej.

Hej från mig!

Ta hand om er alla och tack för respons på alla sätt och vis!

 

 

Mvh/PP - en med för mkt i fingrarna för att vara här just nu. Ev återkommer jag. Man vet aldrig. Tjenis alla och stora kramen!

Mail finns för er som har adressen.

vänl mig

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 23:43



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
.

Nu när jag fann en poesisjäl och benämnd mänska?!

Härligt med pottan, vännen!

Kramen
Kjell
2010-07-21

  Catharina Edin VIP
You will be missed -
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri