Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.13

Gatulyktorna lyser upp den sen länge stängda uteserveringen
Fan vad du är fin, lutad över mig
Dina fina mörka ögon
Något glimrar, frågar
Vad tänker du? Vad vill du?
Ett par mjuka, svala läppar mot mina
En kort sekund
Jag älskar fjunen på din haka




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-20 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta